MEET OUR DEALER: Clinic Concept Store

  • Geplaatst op
MEET OUR DEALER: Clinic Concept Store

Clinic is één van de meest trendy kledingzaken van ’t Zuid in Antwerpen. Een mix van kleding, schoenen, muziek, boeken en accessoires. Door de winkel loopt een rode loper en elk merk heeft zijn eigen hoekje, zodat je uit elke collectie kunt kiezen wat jij leuk vindt!

Wie ben je en waarom ben je deze winkel begonnen?

Ik ben Jeroen Smeekens. Ik ben deze winkel 15 jaar geleden begonnen, omdat ik graag een winkel wilde hebben in de vorm van een concept dit vind ik vernieuwend en ik zag dit ook echt als een uitdaging.
 

Heb je een leuke anekdote of ervaring waar je trots op bent?

Ik heb een winkel neergezet die internationaal bekend is. Ik heb een vernieuwende winkel en werk in de vorm van concepten. Wij geven de klant echt een belevenis mee. Daarnaast zit ik ook op een ‘bijzondere’ locatie, Zuid van Antwerpen dat bekend staat als één van de hipste buurten van Antwerpen.
 
 

Waarom moeten mensen juist bij jullie hun Rehab schoenen kopen?

Mensen moeten REHAB schoenen bij ons kopen, omdat wij een mix hebben van heel veel merken. Wij bieden echt een totaalconcept aan en REHAB past daar goed tussen.
 
 

Wat is je favoriete Rehab seizoen, zomer of winter?

Afgelopen zomer was het eerste seizoen dat wij REHAB schoenen in de winkel hadden. Wij hebben een doorlopende collectie, de Never Out of Style collectie van REHAB. 
 

Je winkel over 5 jaar?

Dan zie ik mijn winkel hetzelfde als nu. Vooruitstrevend, goed in wat we doen en continue bezig met vernieuwingen. Wij blijven de klant een belevenis meegeven. We zullen dan ook altijd hard blijven werken !

> MEET OUR DEALER: Clinic Concept Store > REHAB World - Blog