PRIVACY POLICY

REHAB Footwear is een uniek schoenenmerk dat originele en inspirerende schoenen creëert. Klassieke schoenen en moderne sneakers waar wij trots op zijn en altijd met een 'cheeky little twist' voor jou. Maar we zijn ook serieus in hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. We gebruiken alleen persoonsgegevens die noodzakelijk zijn om jou de beste service en mooiste schoenen te kunnen leveren. Welke gegevens we zorgvuldig gebruiken en waarvoor kun lezen in onderstaande privacy verklaring.

Unlimited Footwear Group en alle aan ons gelieerde ondernemingen, waaronder REHAB Footwear, (hierna te noemen UFG) verklaren hieronder hoe wij als verwerkingsverantwoordelijken met jouw persoonsgegevens omgaan.Meer informatie over de aan UFG gelieerde ondernemingen kun je vinden via deze link.

 

WELKE PERSOONSGEGEVENS WORDEN VERWERKT EN WAAROM?

Persoonsgegevens van websitebezoekers, (potentiële) webshopklanten en REHAB-app gebruikers

UFG kan jouw persoonsgegevens verwerken wanneer je onze websites bezoekt, de REHAB app gebruikt, een bestelling plaatst, je inschrijft voor de nieuwsbrief of als je contact met ons hebt gezocht middels een e-mail, een online contactformulier, een telefoongesprek of een chatgesprek. Of we krijgen je gegevens van een partner (verkoopkanaal) bij wie je onze producten hebt besteld en die wij bij jou gaan laten bezorgen.

Wij kunnen de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Contactgegevens
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Transactiegegevens
  • Communicatiegegevens
  • Websitebezoekgegevens
  • Taalvoorkeur
  • Locatie gegevens

We hebben deze nodig om uitvoering te geven aan onze (pre-)contractuele afspraken met jou, zoals een bestelling, levering of garantie. Denk hierbij aan:

  • Voor het bestellen, bezorgen, retourneren of de garantie op onze producten, alsmede de communicatie hierover.
  • Voor de administratieve en financiële afhandeling van je bestelling
  • Klantaccount aanmaken en beheren.
  • De klantenservice, die op jouw verzoek contact met je kan opnemen.

Daarnaast gebruiken we ook persoonsgegevens voor een gerechtvaardigd belang van UFG, hierbij zullen we altijd de afweging maken of ons gerechtvaardigd belang geen inbreuk maakt op jouw levenssfeer. Denk hierbij aan:

  • Intern beheer, dagelijkse bedrijfsvoering
  • Het verbeteren van onze dienstverlening en onze website/webshop/app
  • Reviews, klanttevredenheidsonderzoeken
  • Direct marketing: het onderhouden van onze klantrelatie, je op de hoogte houden over onze organisatie, producten en activiteiten, het aanbieden van relevante persoonlijke aanbiedingen, het aanbieden van speciale win-acties
  • Communicatie via social media

En in sommige gevallen heb je zelf toestemming gegeven om je gegevens te gebruiken bijvoorbeeld wanneer je nog geen klant bent en je toestemming geeft voor het toesturen van onze nieuwsbrief en/of van persoonlijke aanbiedingen.

Onze website en app heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over personen die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een persoon ouder is dan 16 jaar. Mocht je ervan overtuigd zijn dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via privacy@unlimitedfootweargroup.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Persoonsgegevens sollicitanten

UFG verzamelt gegevens van sollicitanten. Dat gebeurt via de post, de websites, e-mail, telefoon en social media, waaronder LinkedIn en Facebook, maar ook via mond-tot-mond en in persoonlijke gesprekken met de betrokken sollicitant. De gegevens die UFG in het kader van sollicitaties verzamelt zijn naam, geboortedatum, adres, e-mailadres, telefoonnummer, opleidingen, werkervaring en de karaktereigenschappen en vaardigheden van de betrokkene.

Deze persoonsgegevens worden door UFG verwerkt met als doel de juiste sollicitant voor de vacature te kunnen selecteren.

De persoonsgegevens zullen na afloop van de sollicitatieprocedure binnen een maand worden verwijderd, tenzij de sollicitant toestemming heeft gegeven deze gegevens te bewaren. Dit met als doel de sollicitant nogmaals te benaderen voor een vergelijkbare functie. In dat geval worden deze gegevens maximaal 24 maanden bewaard.

Persoonsgegevens medewerkers van relaties (klanten, leveranciers, partners)

UFG verzamelt gegevens van medewerkers van relaties. Dat gebeurt via de post, de website, e-mail, telefoon en via social media, waaronder LinkedIn. De gegevens die UFG in het kader van de relatie verzamelt zijn bedrijfsgegevens, functie en contactgegevens van de medewerker.

Deze persoonsgegevens worden door UFG verwerkt met als doel uitvoering te geven aan de onderliggende overeenkomst of de samenwerking.

 

HOE LANG BEWAREN WE JE PERSOONSGEGEVENS?

Wij bewaren je persoonsgegevens zolang we ze nodig hebben om de doelen waarvoor we ze hebben verzameld te bereiken en/of zolang je klant bent of interesse blijft tonen in onze producten en/of wij wettelijk verplicht zijn je persoonsgegevens te bewaren.

 

DELEN WE JOUW PERSOONSGEGEVENS MET ANDEREN?

Ja, het is soms nodig dat wij jouw persoonsgegevens met externe dienstverleners delen voor onze dienstverlening aan jou (denk aan bezorgdiensten, betaaldiensten, ICT-dienstverleners). Ook kan het nodig zijn dat we gegevens delen met derden als wij een gerechtvaardigd belang hebben (denk aan reclame/marketingbureaus, partijen die ondersteunen bij klantonderzoek en het verkrijgen van reviews, incassobureaus, juristen en accountants) of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. In het geval dat wij voor een andere reden je gegevens zouden willen delen met derden zullen we eerst jouw toestemming vragen. Wij verkopen je persoonsgegevens in ieder geval niet aan derden.

Met verwerkers van persoonsgegevens die het verwerken van persoonsgegevens als primaire taak hebben sluiten wij verwerkersovereenkomsten af. Met zorgvuldig uitgekozen externe dienstverleners die zelf verwerkingsverantwoordelijke zijn maken wij indien nodig aanvullende afspraken. 

 

WAAR WORDEN DE PERSOONSGEGEVENS OPGESLAGEN?

De persoonsgegevens worden bij voorkeur altijd opgeslagen binnen de Europese Economische Ruimte (EER). Het kan echter voorkomen dat bepaalde gegevens die we verwerken, worden doorgegeven aan, of worden opgeslagen buiten de EER, bijvoorbeeld omdat een van onze externe dienstverleners daar gevestigd is. Wanneer hiervan sprake is, zorgen wij dat dit gebeurt op een veilige en rechtmatige manier.

 

WEBSITEBEZOEK, COOKIEVERKLARING, APP MACHTIGINGEN en SOCIAL MEDIA

We gebruiken verschillende soorten cookies, machtigingen en vergelijkbare technieken. Deze zijn onder andere nodig om onze websites en apps goed te laten werken en gebruiksvriendelijker te maken. Je leest meer over alle cookies die we gebruiken en waarom we ze gebruiken in onze cookieverklaring. Wil je geen cookies? Je kunt altijd je instellingen aanpassen of zelf cookies verwijderen. In onze cookieverklaring leggen we je uit hoe je dit regelt. 

We willen het zo gemakkelijk mogelijk maken om content van onze website te delen via social media. Dit is mogelijk met de buttons die wij gebruiken van Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest en andere social media.

De social media partij kan jouw IP-adres herkennen op het moment dat iets van onze website wilt delen. Voor de cookies die deze partijen plaatsen en de data die zij hiermee verzamelen, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven. We raden je aan om die privacy- en cookieverklaringen regelmatig te raadplegen.

 

PRIVACY RECHTEN, INZAGE, CORRECTIE, VERWIJDERING, BEZWAAR, BEPERKING, GEGEVENSOVERDRACHT

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Indien je bezwaar wilt maken tegen direct marketing kun je ook gebruik maken van de afmeldlink bij elke nieuwsbrief en  aanbieding. Je hebt verder altijd het recht om een eerder gegeven toestemming in te trekken. Daarnaast heb je het recht op gegevensoverdracht. Je kunt een verzoek in het kader van jouw privacy-rechten sturen naar privacy@unlimitedfootweargroup.com. Binnen vier weken krijg je bericht over de opvolging van het verzoek. We kunnen je bij de behandeling van een verzoek vragen om aanvullende informatie te verstrekken om je identiteit vast te kunnen stellen.

Tenslotte heb je de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

 

BEVEILIGING VAN JE PERSOONSGEGEVENS

Wij nemen de bescherming van je gegevens serieus en hebben passende maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Onze website maakt gebruik van een beveiligde verbinding.

Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of dat er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door ons verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via privacy@unlimitedfootweargroup.com  

 

CONTACT MET ONS, DE VERWERKINGSVERANTWOORDELIJKE

Unlimited Footwear Group en de aan ons gelieerde ondernemingen zijn voor privacy zaken te bereiken via:

UNLIMITED FOOTWEAR GROUP, Grotestraat 2, 5141 HA Waalwijk
privacy@unlimitedfootweargroup.com / 0031 (0) 416 330029

 

WIJZIGING PRIVACYVERKLARING

Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 25-09-2018. Indien nodig kan deze verklaring worden gewijzigd. Wij raden je daarom aan onze privacyverklaring regelmatig opnieuw te raadplegen.

LAATST BEKEKEN


LOADING...
GEEN PRODUCTEN GEVONDEN...